• Open-Hours:10 am to 7pm
  • info@yoursite.com

Bakkt’s Bitcoin-levering i 2020 når årligt lavtNamrata ShuklaUdgivet For 10 timer sidenpå 5. august 2020Ved Namrata Shukla

Bakkt’s Bitcoin-levering i 2020 når årligt lavtNamrata ShuklaUdgivet For 10 timer sidenpå 5. august 2020Ved Namrata Shukla

Aug 8, 2020 Bitcoin von admin

Bakkt’s Bitcoin-levering i 2020 når årligt lavtKilde: Pixabay

Bitcoin- markedet var vidne til, at store salg blev fundet inden for en time den 2. august

Dette salgstryk fik BTC-prisen til at dyppe fra $ 12.100 til $ 10.559. Imidlertid sprang aktivet straks tilbage i de følgende timer og blev værdiansat til $ 11.148 på pressetidspunktet. Forhandlere har draget fordel af dette bullish marked.

Efterhånden som prisen på aktivet stiger, har futuresmarkedet været vidne til en voksende interesse fra de handlende, både detailhandel og institutionelle. Ifølge data leveret af Skew markerede BTC’s åbne interesse en toppunkt den 1. august. Bakkt og Chicago Mercantile Exchange har også oplevet betydelige stigninger i volumen og OI. Mængden af ​​BTC-futurekontrakter, der blev holdt ved udløbet, styrtede imidlertid med 74% i juli, hvilket var det laveste beløb, der blev tilbageholdt indtil udgangen i 2020.

I henhold til diagrammet ovenfor er kontraktens udløbsrater fra juni til juli dyppet fra 221 BTC til 58 BTC. Dette var lavere end mængden af BTC- futurekontrakter, der blev udløbet i april, efter martsnedbruddet. Handelsaktivitet på platformen fortalte imidlertid en anden historie.

Ifølge Skew noterede Bakkt de højeste fysisk afviklede BTC-kontrakter den 28. juli med $ 132 millioner, hvorefter den lokale juli blev noteret den 31. juli på $ 97 millioner.

OI rapporterede et højdepunkt på hele tiden på $ 27 millioner

Tilsvarende bemærkede CME også stigende interesse for sit marked, da det også bemærkede en ATH med $ 828 millioner. Denne OI-top skubbede også CME til nummer tre med udvekslinger med den største OI for BTC-futureslisten.

Det fulgte godt som OKEx og BitMEX. Det daglige volumen forblev tæt på $ 355 millioner.

vonadmin