• Open-Hours:10 am to 7pm
  • info@yoursite.com

Edward Snowden begroet de lancering van de gecodeerde groepsoproepen

Edward Snowden begroet de lancering van de gecodeerde groepsoproepen

Dez 16, 2020 Casino von admin

Edward Snowden begroet de lancering van de gecodeerde groepsoproepen van Signal’s

Het gecodeerde overzichtsapplicatie Signaal heeft groepsvideogesprekken toegevoegd, en de beroemde NSA-klokkenluider zegt dat het lang op zich laat

  • Het signaal heeft gecodeerde groepsvideogesprekken toegevoegd aan de iOS en Android messaging app.
  • NSA-klokkenluider Edward Snowden, een toegewijde gebruiker van Signal, twitterde over het nieuws.
  • Tot vijf mensen kunnen nu deelnemen aan een end-to-end gecodeerd videogesprek.

De beroemde National Security Agency (NSA) klokkenluider Edward Snowden weet een en ander over de noodzaak van veilige, beveiligde communicatie, gezien zijn vlucht Bitcoin Evolution uit de Verenigde Staten in 2013 na uitgebreide lekken van geclassificeerde informatie en zijn lopende asiel in Rusland.

Het is geen verrassing dat hij een grote fan is van gecodeerde messaging app Signal, en de website van de app citeert hem („I use Signal everyday“) boven alle andere getuigenissen.

Vandaag heeft Signal de mogelijkheid om gecodeerde videogesprekken in groepsverband te voeren uitgerold, en Snowden heeft zich al op de nieuwe toevoeging gewogen: „Ik wacht hier al heel lang op,“ tweette hij.

Gelukkig hoef je geen beruchte voortvluchtige te zijn om de groepsversleutelde video-oproepfunctie van Signal te gebruiken, waarmee maximaal vijf mensen mee kunnen doen aan een gedeelde chat. Groepsgesprekken zijn gecodeerd van begin tot eind, „zoals alles op Signal“, merkt een blogbericht op en je kunt kiezen tussen het bekijken van een raster van de maximaal vier andere deelnemers of de app laten focussen op wie er op een bepaald moment aan het woord is.

De functie is nu beschikbaar op zowel iOS als Android, en alleen in „nieuwe stijl Signaalgroepen“. Oudere groepen op de app worden de komende weken automatisch geüpdatet naar het nieuwe formaat. Volgens de post werkt Signal aan de uitbreiding van het aantal deelnemers boven de vijf, maar er is geen ETA op het moment dat dat zou kunnen gebeuren.

Maak uw eigen aangepaste 100% unieke NFT voor uw vrienden en familie, of houd ze voor uzelf. Als u op zoek bent naar het perfecte vakantiegeschenk, zoek dan niet verder.

Samen met Decrypt

De toevoeging van groepsvideogesprekken komt te midden van de lopende COVID-19 pandemie, waarbij videochatdiensten zoals Zoom immens populair zijn geworden. Aangezien veel mensen tegenwoordig vanuit huis werken, scholen op afstand e-learning doen en bijeenkomsten van allerlei aard worden geannuleerd, kan de mogelijkheid om die groepsvideogesprekken nu via Signal vast te houden sommige mensen extra gemoedsrust geven, gezien de end-to-end encryptie.

„In 2020 zijn er heel wat uitdagingen en veranderingen“, zo staat er op de post. „We hebben ons allemaal aangepast aan nieuwe manieren om in contact te blijven, werk te doen, verjaardagen en bruiloften te vieren en zelfs te sporten. Nu meer en meer van onze kritieke en persoonlijke momenten zich online afspelen, willen we u nieuwe manieren blijven bieden om privé te delen en contact te maken.

Edward Snowden bevestigt dat hij gelijk had over Bitcoin…

Amerika’s meest beruchte klokkenluider Edward Snowden wees er vandaag op zijn eigen manier op dat hij in maart de bodem van Bitcoin noemde. Dit komt omdat Bitcoin’s prijs boven de $19.000 blijft, bijna…

De vraag naar Signal is dit jaar ook gestegen door protesten, zoals die na de moord op George Floyd door de politie van Minneapolis. Downloads van de app stegen eind mei in de Verenigde Staten, en begin juni voegde de app de mogelijkheid toe om gezichten in gedeelde foto’s te censureren om zo potentiële politietoezicht te vermijden.

vonadmin